Header afbeelding

Zonwering Kostenraming

Staat u op het punt zonwering aan te schaffen, vraag dan eerst een vrijblijvende kostenraming aan. Wij kunnen altijd een inschatting doen van de kosten die bij de aanschaf, levering en montage van zonwering komen kijken. Om een richtprijs te kunnen afgeven, hebben we echter wel de nodige specificaties van u nodig. Denk daarbij aan typen, modellen, aantallen, formaten, bedieningssysteem, noem maar op. Op onze website krijgt u een goede eerste indruk van de vele soorten zonweringoplossingen die wij in ons assortiment voeren. Pas tijdens een vrijblijvend gesprek in onze showroom kunnen we de verdere details invullen en u van een exactere kostenraming voor uw zonwering voorzien.

Inspireren en demonstreren

Heeft u precies voor ogen welke zonwering u in en aan uw woning wilt? Kom dan gerust langs om eens te praten over wat wij als speciaalzaak in zonwering voor u kunnen betekenen. Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we - onder het genot van koffie of thee - onze tarieven inzichtelijk en geven we ter plekke een kostenraming voor de door u gewenst zonwering af. En wellicht kunnen wij u nog inspireren met stalen dessins en kleuren van de verschillende doeken uit onze collectie of de verschillende bedieningssystemen demonstreren.

Ook mensen die nog niet precies weten welke zonweringoplossing bij hun specifieke behoefte past, zijn van harte welkom in onze showroom. Tijdens een vrijblijvend gesprek gaan we graag dieper in op uw eisen, wensen en budget en ook dan komen we met een bij uw budget passende kostenraming voor zonwering.