Markiezen

Schaduwterras door knikarmscherm in Emmeloord

Bij Folkers Zonweringen in Emmeloord houden wij ervan u alle mogelijkheden te demonstreren van knikarmschermen.

Het is zomer en al dagen erg warm. In de tuin en op het terras is geen schaduwplekje te vinden en er zit niks anders op dan voor verkoeling uw woning in te gaan en dat is toch wel erg jammer van dat mooie weer. Zorg er dus voor dat u ook buiten in de schaduw kunt zitten met een zonnescherm met knikarmen. Zo kunt u ook bij grote hitte lekker buiten zitten.


Knikarmen: de pluspunten

Er is een groot assortiment aan kleuren waar u uit kunt kiezen en u kunt zelfs een combinatie van kleuren maken. Dan worden de kleurstroken met een speciale techniek verlijmd. Voor koeler weer kunt u uw scherm nog uitrusten met verlichting en een terrasverwarmer.


Er zijn nog meer pluspunten:

 • De constructie, die stevig en duurzaam is, wordt tegen de gevel gemonteerd.
 • Het doek wordt horizontaal uitgerold. Voordeel is, dat u er vrij onderdoor kunt lopen en ook alle ruimte eronder kunt gebruiken.
 • Het scherm zorgt ook voor verkoeling binnenshuis.
 • Het doek vervuilt niet snel, omdat het is gemaakt van vet-, vuil- en waterafstotend materiaal.
 • Het scherm is geschikt voor grote terrassen tot 10 meter breed en 4 meter diep.
 • Meubels en gordijnen zullen niet snel meer verkleuren.
 • De bak waar het doek in opgerold wordt is weersbestendig.


 • Hoe het zonnescherm te bedienen

  De keuze loopt uiteen van een handmatige bediening met een draaistang of bandopwinder tot een volledig elektrisch systeem met een afstandsbediening.  Hoe het knikarmscherm te onderhouden

  Het is voldoende voor het onderhoud, als u de armen en het doek 1x per jaar goed reinigt. Zorg er wel voor dat het doek, als het nat is geworden, eerst goed opdroogt voor u het weer oprolt in de bak.

  Bent u geĆÆnteresseerd in knikarmschermen, maar wilt u graag nog meer informatie dan u hier heeft kunnen vinden? Kom dan naar onze showroom en wij beantwoorden al uw vragen.